maanantai 14. maaliskuuta 2016

To tupsuttaa or not to tupsuttaa?

Tammikuun kovien pakkasten alkaessa tajusin, etten omista yhden ainoaa lämmintä pipoa. Vain yhden saumurilla surautellun trikoisen. Pakkohan asialle oli tehdä jotain, ja äkkiä, joten pistin puikoille vihreää alpakkavillalankaa.


Kiihdyttelin sitten oikein huolella, kääntöreunus, etteivät korvat palellu ja sen jälkeen pelkkää sileää. Lopussa kavennukset viidessä kohtaa. Neuloin kilpaa kuoleman (no ei sentään, ehkä korvien paleltumisen) kanssa nelimillisillä koivupuikoilla. Kuudes puikko taisi olla bambuinen. Lopulta tuli valmista, sunnuntaina, kun maanantaina piti taas hengailla pakkasessa pidempiäkin aikoja. Neuloja 1, pakkanen 0!

Lankana pipossa on Dropsin Nepalia, kääntöreunan sisällä oranssit jämät ja muuten tuossa samassa päivityksessä toisista lapasista tuttua vihreää. Lanka kului muuten aika tarkkaan metrilleen.


Tässä pipoa pari kuukautta käyttäessäni olen pohtinut, että tarvitsisikohan se jonkinlaisen tupsun. Mitä luulette? Ei kyllä ole mitään aavistusta, että minkä värinen sen tupsun pitäisi olla...
 
Onneksi tupsuasiaa ei tarvitse ihan vielä päättää, aikaa on miettiä ja pohtia vaikka seuraavaan talveen, täällä kun alkaa olla aika keväiset kelit!


Loppuun oli vielä pakko laittaa lähikuvaa neulospinnasta, koska toi lanka on vaan NIIN kivan näköistä. Tykkään, kun se on tuolla tavalla kirjavaa, mutta sitten siitä tulee kuitenkin ihan yksivärinen neule tavallaan.

5 kommenttia:

 1. Kiva pipo, ilman tupsuakin :) Toinen asia: voitit blogini kisulapasarvonnan, joten voisitko ottaa minuun blogini kautta yhteyttä, jotta saan lapaset toimitettua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja WAU, kissimirrilapaset!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja WAU, kissimirrilapaset!

  VastaaPoista
 4. On tosiaan kivan nököistä tuo neulepinta,täytyykin tutustua lankaan tarkemmin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, on ollut pipo tosi lämmin ja pysynyt hyvännäköisen kovasta käytöstä huolimatta!Ja tosiaan toi eloisan värinen neulepinta on ihan mahtava.

   Poista