keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tehysukat(ko?)

Tein siisTiiQ:n mahtavalla ohjeella sukkaset. Kyseessä on siis Merenkulkijasukat, ne siniset, mutta olisihan se ollut ihan tylsää neuloa samalla värillä kuin kuvassa, joten päätin käyttää punaista lankaa, ja naureskelin, että hehheh, niistä tuleekin Punaisenmerenkulkijat.


DSCN8820

Ensimmäisen mallikerran tehtyäni huomasin sen muistuttavan jotain aivan muuta, kuin köysisolmuja, niinkuin olin aluksi ajatellut. Siinähän oli ilmiselvästi Tehyn merkki!


DSCN8827
DSCN8829

Yllättävän paljon näyttävät myös siltä jousipyssyn nuolen väärän pään sulkajutulta!


DSCN8825

Jaloissa kyllä ovat ihanat, ja nuo mallikerratkin näyttävät neulomisaikaisista mielleyhtymistä huolimatta jalassa ollessaan ihan kiertyneiltä köysiltä. Näistä siis piti tulla joululahja ystävälle, mutta jotenkin ihan vahingossa (miten siinä niin pääsikin käymään?!) merimiekkossukista tulikin juuri sopivat omaan jalkaan. Tästä taisikin tulla uusi lempparimalli, luulen että näitä syntyy vielä joskus lisää! Kuvat eivät oikein tee oikeutta, mutta onneksi edes tuo viimeinen tuo esiin sukkasten parhaat puolet:) Joutuivat raukkaparat vähän valmistumisensa jälkeen näytteille, siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia: