tiistai 31. joulukuuta 2013

sinivuorten yö

Tärkeä ystäväni vietti juuri synttäreitään. Tottakai hänelle piti neuloa jotain spessua. Ensin yritin etsiä Ullakolta sopivaa mallia, mutta koska en sellaista löytänyt, päätin suunnitella mallin itse.
Mitä: säärystimet
Miten: neuloen, 5mm sukkapuikoilla
Mistä: Novitan Isoveljestä
Ohje: Omasta päästä

Näistä tulikin tosi kivat, melkein harmittaa antaa nää pois. ;D Sopivat hyvin yhteen saman henkilön joululahjan kanssa, ne olivat lapaset pitsireunalla, ja väri on ihan sama.
 


Oli niin nopeet tehdä, että pakko oli laittaa yksi peukkukuvakin!
 

Kuvassa näkyvät sukat on muuten kyseiseltä päivänsankarilta saatu joululahjaksi..

Voitte varmaan kuvitella, millaista akrobatiaa vaatii, että saa tollaisia varvistelukuvia otettua..

Ajattelin kirjoittaa mallista ohjeen Ullaan. Katsotaan miten se luonnistuu, olisihan se ensimmäinen oma neulemallini!
Kuvioissa näen sinivuoria, mutta muutamat ovat väittäneet näkevänsä mallissa havumetsää. Oli miten oli, nämä kulkivat työnimellä Sinivuorten yö.

Tämä taitaakin olla vuoden viimeinen postaus. Montaahan juttua en tänne ole vielä ehtinyt kirjoittaa, mutta jokatapauksessa aion jatkaa. Olihan blogin aloittaminen pitkään harkittu päätös.


HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2014!

9 kommenttia:

  1. Sä osaat!
    Hyvää uutta vuotta Vilperö!:)

    VastaaPoista
  2. mua ei yhtään harmita, että annoit ne pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muakaan :D voin tehä itselle uudet jos siltä tuntuu, vaikka ohjeen kirjoittamisen lomassa..

      Poista
  3. Ihania! Sininen <3 Olen täällä ekaa kertaa vilkuilemassa. :) ..Piti muuten aika pitkään tuijottaa tuota kuviota. Ei ole todellista, että valvoin töissäyön pikkutunneille värkätessäni kaaviota ja kokeillessani, onnistuuko sillä tehdä mitään - ihan samantyyppinen kuvio, ellei jopa samanlainen! Apua :D http://www.neuloojapurkautuu.net/2014/01/yoinspis.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin siksak-pitsiä ja yritin googlettaa kaaviota siihen. En oikein tahtonut löytää mitään sopivaa ja päätin tehdä sitten itse. Aikamoista! :)

      Poista
    2. Cool! Näin sen sun mallitilkkusi, ja heti alkoi kiinnostaa että mitäköhän tosta on syntymässä :) en kyllä osannut enää ajatella mitään kuvioiden samankaltaisuuksia siinä vaiheessa, mutta tottahan se on - kuin kaksi marjaa! (mustikka ja puolukka, niinhän se meni?)

      mä siis halusin jonkun kivan pitsin, mikä olisi niin yksinkertainen, että onnistuisi leffaa katsoessa (monstereilla homma pelaa!), ajattelin että ehkä näistä tulee ihan hyvät, mutta tulikin tosi kivat :D sininen on kyllä rakkaus <3 tosin niin ne taitaa olla melkein kaikki muutkin värit.. :D

      Poista
    3. Niin ja en siis edes tehnyt vielä kaaviota, koska laiskamato iski ;)

      Poista
  4. Haha :D Siis miten ihana ja kekseliäs nimi blogilla? Rakastuin! :3 Ja todella kaunis kuvio näissä säärystimissä :)


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jonkin aikaa sitä pitikin miettiä, en olisi missään nimessä halunnut mitään ihan tavallista nimeä :) pitääkin käydä vastavierailulla tuolla sun blogissasi...

      Poista