keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Liebster Award

Jee! Minut on palkittu, tai ainakin haastettu. Illuusia Ihmemaassa -blogin ihana Illuusia haastoi siis minut. Päätin saada aikaiseksi osallistua, kiitos tunnustuksesta!Tunnustushaasteen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.


Saamani kysymykset ja niiden vastaukset:

1. Millaisia käsitöitä teet eniten?
Teen eniten lankatöitä. Langat vaan on jotenkin sydäntä lähellä. On siistiä, miten jostain tollasesta pitkästä kapeasta pötkylästä voi tulla paita tai lapaset, ja miten eri ihmiset tekee ihan samanlaisista langoista niin erinäköisiä juttuja.
2. Mikä on omasta mielestäsi upein itse tekemäsi asia?
Se on joko kevätjuhlamekko viime keväänä (koska ommella huristelin sellaisen ilman kaavoja lyhyessä ajassa ja siinä on vuorikin ja kaikkea ja ompelu ei ole niin mun juttu, mutta onnistuin silti ihan hyvin) tai sitten kinnasneulalapaset jotka joskus muinoin tein. Moniydinmallipettokin on kyllä aika kiva, koska siinä on ajatusta taustalla ja koska siihen on hyvä kääriytyä.
 3. Mikä on lempiruokaasi?
Kalaruoat ja salaatit (juustolla kiitos!) on usein ihan huippuhyviä. Taisin tuossa yhtenä päivänä ääneenkin sanoa, että jos ryhtyisin kokonaan kasvissyöjäksi, niin vaikeinta olisi luopua kalasta ja maitotuotteista...
 4. Miten aiot viettää joulua?
Hengähtäen. Varmaan ei näpit pysy erossa käsitöistä. Jos on lunta, niin menen ehdottomasti pulkkamäkeen, ja voisin yrittää käydä jouluyön messussa. Olen siellä kerran käynyt ja se oli aika hieno! 
5. Kuinka suuret käsityötarvike- ja -materiaalivarastot sinulla on?
Kohtuulliset. Ei tästä sen enempää, tää on vähän niinkuin kyselis tytöltä sen painoa tai naiselta ikää.
 6. Millaisen joululahjan saadessasi pettyisit eniten?
Kaikki sellaiset lahjat, joissa on hyvä ajatus taustalla, on pääsääntöisesti hyviä. Pettyisin ehkä eniten, jos saisin sellaisen teknisen vimpaimen, jolla en tekisi yhtään mitään. Tai sitten joku hajuvesi tjs. voisi olla myös aika paha, musta kosmetiikka on pääsääntöisesti sellainen juttu että niitä pitää olla itse ostamassa, muuten lahjalla on tosi isot mahdollisuudet jäädä käyttämättä... 
7. Entä millaisesta joululahjasta ilahtuisit?
Edellisestä kosmetiikkavastauksesta huolimatta huulirasva voisi olla kiva. Joku sellainen hyvä. Ja arvostan myös tosi paljon jos joku itse väkertää mulle jotain. Esimerkiksi lapaset... Tai villasukat... 
8. Millaisia elokuvia ja sarjoja katselet mieluiten?
Katson oikeastaan aika vähän mitään leffoja ja vielä vähemmän sarjoja. Starwarsit on kuitenkin ollut ihan hitti jo piiitkään, ihan innolla odotan sitä uutta... Jotain hömppäleffoja katson myös joskus. Viime keväänä kävn katsomassa Kaiken teorian ja Wild - villi vaelluksen, ja ne olivat molemmat tosi hyviä. Mutta siis sanotaanko vaikka näin että mulle se leffan tarina on yleensä aika tärkeä. 
9. Minkä takia alun perin innostuit blogin kirjoittamisesta?
Olin ysiluokalla, kun aloin aktiivisemmin seurata kässäblogeja. Olin alkanut kässäillä aktiivisemmin ehkä kasiluokan keväällä (koko peruskoulun olin "puukässässä", seiskaluokka oli viimeinen luokka kun mulla oli koulussa käsitöitä)  ja ysin lopussa aloin miettiä että pitäisköhän näitä kässäjuttuja merkitä jonnekin muistiin. Siitä se sitten lukion alussa lähti, lukiotekstiilityön annettua isomman kipinän blogin perustamiselle.

 10. Mitä tavoitteita ja haaveita sinulla on blogisi suhteen?
No olisihan se ihanaa, jos olisi vähän enemmän lukijoita (luulen, etten ole tämän haaveen kanssa ihan yksin) ettei tuntuisi niin siltä, että itsekseen täällä vain itselleen kirjoittelee. Tietysti onhan mulla aivan ihania lukijoita jo nyt. :) Musta olis myös ihan huippukivaa osata aktivoitua tässä blogaamisessa niin, ettei kirjoitusten välillä olisi aina ihan tolkuttoman pitkää väliä, vaikka töitä valmistuu... Joku voisi lähettää sen kirjoituskeijun käymään täälläkin joskus, kiitos! 
11. Mistä saat inspiraatiota? 
Inspiroidun toisista blogeista, väreistä, luonnosta, koulusta (joo, uskokaa tai älkää) ja ihan vaan ohjeiden selailusta ja materiaalien hiplailusta.

Blogaajat ja blogit, joille annan tämän haasteen:Kysymykset haastetuille:

1. Milloin olet innostunut käsitöistä?
2. Millaisia käsitöitä yleensä teet?
3. Mikä on parasta talvessa?
4. Mikä talvessa on pahinta?
5. Mikä on paras karkki?
6. Miksi päätit perustaa blogin?
7. Mikä sinua inspiroi?
8. Mikä on parasta ajanvietettä?
9. Mitä aiot ainakin tehdä tänä talvena?
10. Paras mahdollinen joululahja?
11. Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata, ja mitä häneltä kysyisit?

Huhhuh, olipas siinä tekemistä enemmän kuin odotin... Nyt on kuitenkin haasteeseen vastattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti