perjantai 27. marraskuuta 2015

Muotisuunnittelija vauhdissa

Olin tuossa taannoin leirillä, jolla askartelimme muovipusseista. Mulla taisi taas vähän karata mopo käsistä tämän näpertelyn kanssa. Illan haute couture -asu on hääpuku.


Hunnun vaaleanvihreät ja vaaleanpunaiset kukkaset erottuvat hienosti mustaa mekkoa vasten. Mekko on takaapäin melko yksinkertainen lukuunottamatta laahusta. Vasemmassa hihassa on revittyjä ja solmittuja yksityiskohtia, kuten laahuksessakin.


Kengät ovat röyhelöiset, mutta muuten malliltaan yksinkertaiset ja jalkaan istuvat. Uskokaa tai älkää, näissä popoissa on myös pohjat! Kengänpohjat tuovatkkin asukokonaisuuteen lisää luksusta, sillä ne ovat hopeisen väriset.


Etupuolella helmassa on halkio, joka paljastaa alemman helman ruusukkeet. Mekko on modernisti lyhyempi edestä kuin takaa. Yläosa on laskostettu, ja mekko on yksiolkaiminen.

Tällaista haute couturea tällä kertaa. Oli mukavaa päästä askartelemaan jotain päälle pantavaa täysin vailla valmiita rajoja. Kauanhan tässä kesti ja aika lyhytikäinenhän tuo puku oli, mutta ei kai niitä hääpukuja yleensäkään suunnitella käytettäviksi kovin monissa juhlissa... Ja siitä työläydestä vielä sen verran, että parempi överit kuin vajarit.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuka sano et jätesäkkipuvun pitäis olla tylsä? :D Mä jo mietin täs et jos en oikeesti keksi mitää penkkariasuideaa ni askartelen koko edeltävän yön ja sit kirjaimellisesti pukeudun säkkiin...

   Poista
 2. Ihana mekko! <3 Päästäispä mekin koulussa (opiskelen vaatetusompelijaksi) tekemään joku inspiraatiotyö noista jätesäkeistä. Niistä on niin moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tollasessa säkkityöskentelyssä on kyllä sellanen hieno puoli että siinä saa kyllä kaiken maailman käsityölliset tukkeumat huutia. Vielä kun jonkun noin ison ja yksityiskohtaisen jutun jaksaisi/osaisi/kykenisi tekemään ihan kankaista ja silleen että sitä voisi käyttääkin, niin olisi aika upeeta!

   Poista