sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Taivaanrannanmaalari

Neuloinpa sitten sukat. Tylsästi taas ihan tavalliset. Nämä näyttävät mielestäni kesäiseltä Saarelta, välissä on vettä ja sitten on mantere tai joku toinen saari, ja sitten puiden takaa näkyy taivasta. Tai jos katsoo suoraan järvelle niin näkyy taivaanranta.


Nämä sukat ovat ehkä kokoa 40-41. Ne on neulottu koon 3 bambupuikoilla 6-säikeisestä Regiasta. Näissä on taas tylsä ja tavallinen ainaoikeainen tiimalasikantapää ja lyhyehköt varret. Vähänkö oon ollut tylsällä päällä.


Sukkien kuvauspäivänä oli vielä lunta, nyt se kaikki on mennyt sateen mukana pois. Ulkona on taas pimeää. Onneksi on eka adventti niin saa edes polttaa viikolla askarreltuja mehiläisvaha-adventtikynttilöitä. Toivottavasti se lumi kuitenkin vielä tulisi takaisin!

Näistä iänikuisista tiimalasikantapäisistä normisukista (onneksi seuraavaksi valmistuu lapasia...) tuli mieleen, että onko muillakin joitain sukkamaneereja, jotka tuntuvat toistuvan sukasta sukkaan?

2 kommenttia:

  1. Ihanat perussukat! Itse joka sukkaparissa neulon kantapään nostot nurjalla puolella, niin selviää vähemmällä nurjan neulomisella :D Minäkö muka laiska?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään näistä itsekin, onneksi ne on vähän väärän kokoiset niin ei tarvii olla kade niiden uudelle omistajalle (joululahjat, joululahjat...) Mutta hei, taidat silti jäädä laiskuudessa kakkoseksi, teen tiimalasikantapään aina ainaoikeana, niin ei tarvitse neuloa yhtäkään nurjaa silmukkaa :D

      Poista